Publikuss

Cenzné, meg az ura?

2023. július 26. 07:30 - Publikus Team

A sajtószabadság Hegyeshalmon innen és túl

A stuttgarti cégcsoportunk négy üzleti területen végzi tevékenységét, ezek a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. A csoport nyolc önálló vállalattal van jelen a magyar piacon magas technológia szintű termékeivel vagy akár egy egyszerűbb kávédarálójával is. A cég nem más, mint a Bosch. Számunkra már csak a logó is a minőség záloga lehet, ám a közelmúltban történt a cég részéről egy megdöbbentő húzás. Nézzük meg hogyan állt a Bosch a weboldalunkhoz, nyitóként elég jól hangzik a cégalapító mondata:

„Soha ne feledkezz meg emberségedről, és tartsd tiszteletben az emberi méltóságot a másokkal való kapcsolataid során.” /Robert Bosch/

01_cenzura.jpg

illusztráció forrása: La Patria

A cég érdekköréhez tartozó Bosch Car Serviceükben lefolytattunk egy tesztet, amiről a korábbi cikkekben már részletesen beszámoltunk:

Autó-kor

10 tipp autóvásárláshoz

Nézzük meg először is, hogy mit kínál a Bosch Car Service, ami bizakodásra adhatott okot a teszt előtt:

„Sikerünk mércéje az ügyfél-elégedettség. A 100 éves Bosch Car Service márka fennállása alatt, sokszor bizonyították már partnereink, hogy minden problémára a lehető legjobb megoldást igyekeznek megtalálni. Amikor ellátogat egy Bosch Car Service műhelybe, számíthat szakértelmünkre, amivel a szakemberek elvégzik a munkát. Függetlenül attól, hogy Ön mennyire jártas az autók világában, mindig bízhat a kapott tanácsokban és a kivitelezés színvonalában. Ennek bizonyítására a Bosch elkészítette ezt a kódexet a szervizhálózata számára. A Bosch Car Service ígéretek világosan meghatározzák, hogy mire számíthat, ha hálózatunkat választja. Minden hálózati tagunk ezen irányelvek szerint működik.” /forrás: boschcarservice.com/

02_car-era_kft_bosch_car_service_autoszerelo.jpg

A tesztekkel kapcsolatban az első megkeresésünkre a Bosch hónapokig nem válaszolt, majd egy folyamatos levélváltás után ismét megszakadt a kapcsolat és a róluk szóló első cikkünk eltűnt. Tartalomszolgáltatónkat megkeresve kiderült, hogy a Bosch nem a szerkesztőséget kereste meg a cikk eltávolításával, hanem a megkerülést választotta, ugyanis kiderült, hogy egy állítólagos mondat miatt töröltették az egész cikket. Azóta a hátteret biztosító szolgáltatónknak hála a cikk ismét elérhető és kellően tájékozódhatnak a piaci viszonyokról az autóvásárlók és autójavítót keresők. A Bosch filozófiáját pedig az alábbi határozott elköteleződésük alátámasztja:

„Ugyanakkor különösen magas szintű társadalmi felelősségvállalást tanúsítunk – a vállalaton belül és azon kívül is.” /forrás: boschcarservice.com/

03_vw_t3.jpg

Kérünk, hogy szavazatoddal fejezd ki a véleményedet, hogy a magyar fogyasztók tisztességesen tájékozódhatnak-e a piaci viszonyokról:

sz1.jpg

A szavazás 2023.07.30. 19:03-kor lezárult. Az eredményt megküldjük a Robert Bosch Kft. részére és beszámolunk a fejleményekről. A cikk címe Hofi Gézától származik.

hun.jpg

komment
süti beállítások módosítása