Publikuss

Az igazságszolgáltatás legalja 18.0

2024. május 08. 21:42 - Publikus Team

Kirendelt védő

Az elmúlt években egyre több jogi visszásságok merültek fel, amelyek megrendíthették az embereknek az igazságszolgáltatás pártatlanságába vetett hitét. Az EU Gwendoline-jelentése és az alábbi történet is szemlélteti, hogy a Büntető Törvénykönyv és a büntető eljárás, ill. az igazságszolgáltatás problémás rendszere még elő is segíti a törvénytelenségek elsimítását és az igazság földbe tiprását.

01_dr_lazar_laszlo_ugyved.jpg

illusztráció forrása: hu.linkedin.com/in/laszlo-lazar-dr-a43264121

A nyomozó hatóságoknak megvan az az aljas eszköze egy bűnügy kreálásához, hogy akár magasabb büntetési tételű bűncselekménnyel vádolhassanak meg valakit, annak érdekében, hogy ne az érintettel, hanem a kirendelt védővel kelljen csak kapcsolatot tartani, így szépen lehet építkezniük egy koncepciós ügyben, ezzel természetesen a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság is élt. Ebben vehet részt dr. Lázár László ügyvéd is, aki első nekifutásra igen szépeket ír magáról a honlapján:

"Az ügyvéd hivatásának gyakorlásával – törvényes eszközökkel és módon – elősegíti megbízója jogainak érvényesítését és kötelezettségeinek teljesítését. /forrás: lazarugyved.hu/

2_budapest_xxi_kerulet_ii_rakoczi_ferenc_ut_277.jpg

illusztráció forrása: google maps

László ügyvéd Úr előtt le a kalappal, kirendelt védőként a 21. kerület II. Rákóczi Ferenc útjáról „mindent” megtesz a védelemért! A legfontosabbra viszont nem adott választ, miszerint ha ingatlanjoggal, családjoggal, adatvédelemmel, munkajoggal és szerződések jogával /forrás: facebook.com/lazarugyved/ foglalkozik, akkor a kirendelés során hogyan vállalhatott el jó szívvel egy büntetőügyet?! A kirendelés után nem kereste az ügyfelét, az elérhetősége után a legegyszerűbb kérdésekre sem válaszolt, jogi felvilágosítást nem adott. Ezek szerint az alacsony kirendelési díjhoz az irodája is csak minimális teljesítményt kapcsol.

hun.jpg

komment
süti beállítások módosítása