Publikuss

Az igazságszolgáltatás legalja 16.0

2024. április 23. 11:52 - Publikus Team

Esztergomi Rendőrkapitányság 1. rész

A 2026-os választásokig az igazságszolgáltatásunk európai jogállamisághoz méltó működése blokkolva van, hacsak addig nem lízingelünk külföldről egy komplett rendőrséget, ügyészséget és bíróságot. Ezt kiválóan illusztrálja Magyar Péter által felhozott bizonyítékok „független” ügyészi semmibevétele is és az sem hanyagolható, hogy a kormánytól függő ügyészségnek a fideszhez párthű rendőrkapitányságok szolgáltathatják a bizonyítékot. Az ügyészségek pedig a felügyeleti hatáskörüket a nyomozó hatóságok felett nem tudják gyakorolni, mivel bizonyítottan a rendőrség „vállrándítással” reagál a megállapított törvénysértésükre. Ne feledjük el, hogy az EU megállapította, hogy hazánkban választási autokrácia hibrid rezsimmel* működik!

01.jpg

forrás: Google Maps

Esztergomban minden a Hernádi névvel kapcsolatos, a polgármester, a rendőrkapitány és talán nem véletlen, hogy a Mol vezérigazgatóját is Hernádinak hívják. A rendőrségről, ami egyébként a törvényesség betartatója lenne, kiderült már az előző részekben, hogy szemrebbenés nélkül hazudik és a törvénytelenségtől sem tartja távol magát, mivel papírok tartalmába belenyúl, feljelentésről nem vesz tudomást, koncepciós ügyet kreál, elfogultan és diszkriminatívan jár el és még estig sorolhatóak lennének a hibáik. Eddig a BRFK-t érintő törvénytelenségeket fedtük fel, most folytatjuk a vidéki szakmai munkájukkal, ugyanis a Hernádi Balázs vezette Esztergomi Rendőrkapitányság sem különb azoktól. Jó tanácsként, ha rendőrrel kerülsz kapcsolatba, minimum hangfelvételt, de jobb esetben videó felvételt készíts róla, rendőrkapitányságon pedig kérni kell az eljárás technikai rögzítését! A felületes rendőri eljárás tapasztalatok alapján mindig ejt hibát, emellett pedig törvénytelenséget is elkövethetnek a kellő bizonyítás és a kívánt kitüntetés elnyerése érdekében, amit kiválóan cáfolni lehet egy felvétellel.

02_hernadi_balazs_esztergomi_rendorkapitany.jpg

illusztráció forrása: dorogimedence.hu

Emellett érdemes a rendőrségi eljárás irataiba betekintést kérni vagy azokról elektronikusan másolatot kérni, mivel egy adat halomban a felületes vagy szándékos rendőri munka okán hibát vagy törvénytelenséget fedezhetünk fel. Egy ügy kapcsán számos valótlanság derült ki egy rendőri jelentésből, amit felvétellel lehetett cáfolni, a rendőri jelentést meghamisították, így a bűncselekményből eredő bizonyíték az adott ügynél nem lehet felhasználni. Nézzük meg, hogy az Esztergomi Rendőrkapitányság is hogyan nyúlt bele az iratokba, nem kell nagy tudomány, hogy az alábbi képre kattintva kiderüljön, hogy törvénytelenül megváltoztattak három aláírást, plusz két aláírás és egy dátum is rákerült. Ez gyakorlatilag közokirat hamisítás is lehet, de a rendőrség szemet hunyt felette és hivatalból feljelentést nem akar tenni. Rendőr a rendőrt ugye nem nyomja föl. Mi ez ha nem elfogultság?! Létezik még ennek megoldására egy jó magyar recept, ugyanis közigazgatási eljárás keretében az elkövető kapitányság saját magát kivizsgálhatja és megállapíthatja, hogy minden szakszerű, arányos és jogszerű volt. Ennyi és nem kell túlragozni egy rendőrségi belenyúlást, kihúzást vagy akármi más törvénytelenséget.

03a_bizonyitek.jpg

Nézzük még meg, hogy a szakmai magasságokban álló Komáromi Rendőrkapitányságon B. Mariann r. alezredes hogyan reagált erre a törvénytelenségre: „…technikai oka van. Az elektronikus ügyintézésnél, ha kiküldünk újra egy iratot, kiküldésre kerül, akkor az új kiküldésnél is keletkezik egy aláírás.”

felvetel_gomb.jpg

Megállapítható, hogy akár h*lyének is nézetheti magát, mivel kézírást összekever elektronikus aláírással annak érdekében, hogy kimondható legyen a nem alapos gyanú ténye. Másik bizonyíték tekintetében pedig arra nem gondolnak, hogy az országban nem mindenki technikai analfabéta és utánanézhetnek dolgoknak. Az alábbi képen a Komáromi Rendőrkapitányság által kiadott idézés fájl tulajdonságai láthatók, amiből kiderül, hogy azt meghamisíthatták, mivel az Esztergomban készült!

04_idezes.jpg

A Központi Nyomozó Főügyészség főügyészének, az elhíresült sajtótájékoztató főszereplőjének, dr. Fürcht Pálnak >Bővebben>>> üzenjük, hogy az ügyészi iratokba nem kell már belenyúlni, ha már abba a nyomozó hatóság kellően belenyúlt. Felszólítjuk, hogy ne legyen már ennyire naív és ne vezesse félre a törvénytisztelő polgárokat!

Hernádi Balázs esztergomi rendőrkapitány egyetlen egy megkeresésre sem adott érdemi választ, minden esetben törvényre hivatkozva kitért, ahelyett hogy az őszinte kommunikációval élt volna. A fentiek alapján Hernádi Balázs Esztergomi rendőrkapitányának adományozzuk a Választási autokrácia hibrid rezsimmel* barátságért érdemrend arany fokozatát, amivel az európai jogállamiság elleni harc küzdelmében jelentős érdemeket ért el és egyben lemondásra is szólítjuk fel! Bővebben az érdemrendről >>>

Megkereséssel éltünk a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőrkapitány, Boross Zoltán felé az ügy miatt, meglepetésre gyors határozat született: A Komárom - Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság megállapította, hogy a rendelkezésre álló iratok alapján a kizárási indítvány megalapozott, mivel a befolyástól mentes nyomozó hatósági eljárásba vetett hit oly mértékben megingott, hogy az csak a nyomozó hatóság kizárásával orvosolható.

hun.jpg

2022. szeptember 15-én az Európai Parlament nagy többséggel elfogadta a Gwendoline-jelentést, ami kimondta, hogy Magyarország egy választási autokrácia hibrid rezsimmel. A definíció és a való élet szerint is nagyvonalakban ez azt jelenti, hogy a demokratikus intézmények csak látszatkeltés céljából üzemelnek és a tekintélyelvű kormányzati rendszert szolgálják.

Az egészében megjelenített személyek közszereplők, akik közhatalmat gyakorolnak. A közszereplést vállaló személyeknek vállalni kell azt is, hogy mind a sajtó, mind pedig a szélesebb közvélemény figyelemmel kíséri minden szavukat és cselekedetüket, így nagyobb türelmet kell tanúsítaniuk a kritikai megnyilvánulásokkal szemben. A cikk minden állítása bizonyítékolt.

komment
süti beállítások módosítása