Publikuss

Az igazságszolgáltatás legalja 15.0

2024. április 20. 11:33 - Publikus Team

Komáromi Rendőrkapitányság 1. rész

A 2026-os választásokig az igazságszolgáltatásunk európai jogállamisághoz méltó működése blokkolva van, hacsak addig nem lízingelünk külföldről egy komplett rendőrséget, ügyészséget és bíróságot. Ezt kiválóan illusztrálja Magyar Péter által felhozott bizonyítékok „független” ügyészi semmibevétele is és az sem hanyagolható, hogy a kormánytól függő ügyészségnek a fideszhez párthű rendőrkapitányságok szolgáltathatják a bizonyítékot. Az ügyészségek pedig a felügyeleti hatáskörüket a nyomozó hatóságok felett nem tudják gyakorolni, mivel bizonyítottan a rendőrség „vállrándítással” reagál a megállapított törvénysértésükre. Ne feledjük el, hogy az EU megállapította, hogy hazánkban választási autokrácia hibrid rezsimmel* működik!

01_komaromi_rendorkapitanysag.jpg

forrás: Google Maps

A rendőrségről, ami egyébként a törvényesség betartatója lenne, kiderült már az előző részekben, hogy szemrebbenés nélkül hazudik és a törvénytelenségtől sem tartja távol magát, mivel papírok tartalmába belenyúl, feljelentésről nem vesz tudomást, koncepciós ügyet kreál, elfogultan és diszkriminatívan jár el és még estig sorolhatóak lennének a hibáik. Eddig a BRFK-t érintő törvénytelenségeket fedtük fel, most folytatjuk a vidéki szakmai munkájukkal, ugyanis a Kiss Sándor vezette Komáromi Rendőrkapitányság sem különb azoktól. Jó tanácsként, ha rendőrrel kerülsz kapcsolatba, minimum hangfelvételt, de jobb esetben videó felvételt készíts róla! Minden bizonnyal azt az adott rendőr megpróbálja megtiltani, de ne engedj a 21-ből, mert bizonyítékként történő rögzítés teljesen törvényes (Független Rendészeti Testület 167/2019. (VI.13) számú állásfoglalása)! A felületes rendőri eljárás tapasztalatok alapján mindig ejt hibát, emellett pedig törvénytelenséget is elkövethetnek a kellő bizonyítás és a kívánt kitüntetés elnyerése érdekében, amit kiválóan cáfolni lehet egy felvétellel.

02_kiss_sandor_komaromi_rendorkapitanysag.jpg

illusztráció forrása: facebook.com

Egy ilyen bizonyíték mentheti meg a Publikusst is, ami eljutott a szerkesztőségbe. Az előzményekhez tudni kell, hogy a BRFK kapitánya, Terdik Tamás bejelentette az elfogultságát a leleplező cikkek okán a Publikuss ellen, így Budapesten nem járhatnak el, a közbiztonságot nem tudják részére biztosítani. Ezért egy törvényesen tartott riasztópisztollyal és gázsprayvel próbálja távol tartani magától a bűncselekményt. Erről a budapesti Készenléti Rendőrség tudomást szerzett és bíró felhatalmazás nélkül leplezett eszközzel követték Esztergomig, ahol törvénytelenül átkutatták az autót és lefoglalták a pisztolyt. A rendszer ellenségét el kell távolítani, de legalább el kell hallgattatni?! Az eljáró Esztergomi Rendőrkapitányság egyszerűen nem tudott erre még szabálysértést sem kreálni, ezért bizonyíthatóan belenyúltak a papírokba, hoztak egy 65.000Ft-os büntetést, majd elfogultan sem bírva az igazság nyomását, áttették az ügyet Komáromba.

03_b_mariann_komaromi_rendorkapitanysag.jpg

illusztráció forrása: facebook.com

Itt B. Mariann r. alezredes alosztályvezető borította a bilit, mivel a kis száján kiszaladt a fenti kép alatt hallható mondat, hogy „Ebben a szabálysértési eljárásban lesz egy meghallgatás, utána hozunk egy újabb határozatot, ami meg fog egyezni nagyvonalakban azzal, amit az esztergomi hozott.” Gratulálunk Mariannak, mivel tökéletesen hozta az autokráciától elvárható igazságszolgáltatási tényt, miszerint az ügyek kimenetele előre meg vannak határozva. Előzetesen ugyanis le lett adva egy kétséget kizáró bizonyíték, miszerint a megállapított szabálysértés nem volt az, mivel a pisztoly szabályszerűen egy zárható kazettában volt szállítva. Azonban, ha az eljáró hatóság részéről E. Katalin r. fhdgy részére ki van adva, hogy büntetni kell, akkor márpedig büntetni kell még elfogultan is és ha felmerül egy bizonyíték, akkor vagy h*lyének kell tettetni magadat vagy egyszerűen nem alapos indokkal el kell azt utasítani.

04_e_katalin_komaromi_rendorkapitanysag.jpg

illusztráció forrása: police.hu

Katalin főhadnagy az első verziót választhatta, amit a kijelentésével alá is támasztott: „…mert annyira sötét ez a felvétel, hogy nem tudom, mit kellene rajta látnom. De ha megmondja, hogy ott és ott figyeljek valamire, akkor lehet, hogy meglátom.” Na, már most a főhadnagyi rangig át kellett venni egy pár kitüntetést, de ha az alábbi kép szerint nem tud két egyértelmű dolgot beazonosítani, akkor felmerül azoknak a kitüntetéseknek a jogossága is. Egyébként más tekintetben meg elolvad tőle az ember, ahogy az óvodásoknak ajándékot ad át, csak a tiszteletet parancsoló irodája miért néz ki akkor egy rajzokkal teli játszótérnek? Később még további aggály is felmerült Katalinnal kapcsolatban, amikor kijelentette, hogy a „a lefoglalt fegyvert elektronikusan fogja megküldeni”!

05_komaromi_rendorkapitanysag.jpg

Elgondolkodtató még, hogy egy szabálysértési ügyet a lakhelyhez közel lévő hatóságnak kell lefolytatnia, de ha azt átrakják Komáromba, oda is köteles megjelenni az eljárás alá vont személy, ha idézést kap. Katalin és Mariann rendőrök a végsőkig állították, hogy a komáromi idézésre nem volt kötelező megjelenni, amit az idézésbe bele is vettek. A fájl alapos tanulmányozása alapján kiderült, hogy az nem is Komáromban, hanem Esztergomban készült, talán már ez is előre le volt zsírozva?! Nézzük meg az >idézést>>>, az bizony azt tartalmazta, hogy a megjelenés kötelező! Ezzel kapcsolatban a rendőrség hiányos tájékoztatást nyújtott, így a követelt kár, amit a Publikusst érte jogosnak tekinthető a komáromi kiruccanásra nézve! B. Mariann r. alezredes még egyszer nyomatékát adta, az előre elrendelt megállapításoknak: „Benyújthat fizetési meghagyást, de higgye el, hogy nem fogják Önnek kifizetni. Ilyen nem volt a történelemben és nem is lesz.”

felvetel_gomb.jpg

Végeredményként a Komáromi Rendőrkapitányság beváltotta az autokratikus eleve elrendelésüket, hoztak egy újabb határozatot, ami lényegében megegyezett a korábbival. A rendőrkapitány felé megkereséssel éltünk, eddig ez a válasz érkezett tőle:

„A kapitány Úr nem óhajt foglalkozni Önnel.”

A fentiek alapján Kiss Sándor Komáromi rendőrkapitányának adományozzuk a Választási autokrácia hibrid rezsimmel* barátságért érdemrend arany fokozatát, amivel az európai jogállamiság elleni harc küzdelmében jelentős érdemeket ért el és egyben lemondásra is szólítjuk fel! Bővebben az érdemrendről >>>

Ne hagyjuk ki Belga – Rendőrmunka slágerét sem Gál Kristóf szóvivő előadásában, ha már ide passzol:

Megkereséssel éltünk a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőrkapitány, Boross Zoltán felé az ügy miatt, amennyiben válasza megérkezik, közzé tesszük azt.

hun.jpg

2022. szeptember 15-én az Európai Parlament nagy többséggel elfogadta a Gwendoline-jelentést, ami kimondta, hogy Magyarország egy választási autokrácia hibrid rezsimmel. A definíció és a való élet szerint is nagyvonalakban ez azt jelenti, hogy a demokratikus intézmények csak látszatkeltés céljából üzemelnek és a tekintélyelvű kormányzati rendszert szolgálják.

Az egészében megjelenített személyek közszereplők, akik közhatalmat gyakorolnak. A közszereplést vállaló személyeknek vállalni kell azt is, hogy mind a sajtó, mind pedig a szélesebb közvélemény figyelemmel kíséri minden szavukat és cselekedetüket, így nagyobb türelmet kell tanúsítaniuk a kritikai megnyilvánulásokkal szemben. A cikk minden állítása bizonyítékolt.

komment
süti beállítások módosítása