Publikuss

Az igazságszolgáltatás legalja 9.0

2024. január 12. 06:40 - Publikus Team

Kirendelt védő

Az elmúlt években egyre több jogi visszásságok merültek fel, amelyek megrendíthették az embereknek az igazságszolgáltatás pártatlanságába vetett hitét. Az EU Gwendoline-jelentése és az alábbi történet is szemlélteti, hogy a Büntető Törvénykönyv és a büntető eljárás, ill. az igazságszolgáltatás problémás rendszere még elő is segíti a törvénytelenségek elsimítását és az igazság földbe tiprását.

01_dr_karacsonyi_adrienn_ugyved.jpg

illusztráció forrása: drkaracsonyiadrienn.hu

A nyomozó hatóságoknak megvan az az aljas eszköze egy bűnügy kreálásához, hogy akár magasabb büntetési tételű bűncselekménnyel vádolhassanak meg valakit, annak érdekében, hogy ne az érintettel, hanem a kirendelt védővel kelljen csak kapcsolatot tartani, így szépen lehet építkezniük egy koncepciós ügyben, ezzel természetesen a XI. Kerületi Rendőrkapitányság is élt. Ebben vehet részt dr. Karácsonyi Adrienn ügyvéd is, aki első nekifutásra igen szépeket ír magáról a honlapján:

„Fontosnak tartom, hogy ügyfeleim az élet számos területén fordulhassanak hozzám jogi problémáikkal. Törekszem a korrekt ügyvéd-ügyfél bizalmi viszony kialakítására a konstruktív és eredményes együttműködés érdekében.” /forrás: drkaracsonyiadrienn.hu/

02_1055_budapest_balaton_u_27.jpg

illusztráció forrása: google maps és instagram

Adrienn előtt le a kalappal, kirendelt védőként az 5. kerületi Balaton utcából „mindent” megtesz a védelemért! Hónapokon keresztül megengedheti magának, hogy nem veszi fel a kapcsolatot a védencével, nem ad jogi felvilágosítást, de nem is ismeri az ügyet. Miután kijelenti, hogy "nem tudtam felvenni a kapcsolatot", egy hónap múltán sem igazán kontaktál az ügyfelével.

Adrienn a fenti illusztráción láthatóan nem veti meg az italt, így amennyiben valamely kocsmában vagy akárhol felbukkan, kérjük értesítsék a szerkesztőségünket!

sz1.jpg

A szavazás 24.01.13-án lezárult, a következő kijelentése viszont alátámasztja a szakma iránti elkötelezettségét:

„Kirendelt védőként is mindig legjobb tudásom és lelkiismeretem szerint látom el ügyfeleim védelmét, függetlenül annak „szerény díjazásától”.”

hun.jpg

komment
süti beállítások módosítása