Publikuss

A sárga betyár

2023. november 27. 11:49 - Publikus Team

Az elmúlt időszakban a Bolt Taxit ért támadások okán egy átfogó terméktesztet folytattunk le a budapesti taxis társaságok szolgáltatásain. Végeredményként megállapítható, hogy apróbb hiányosságokat találtunk a szolgáltatások minőségében, de pontozásban a Bolt még jobb eredményt is elért. Egy taxisofőrt találtunk, aki igazán említésre méltó a magas „szakmai” munkájával, de ezek a problémák a társaságon kívül álló okokra vezethetők vissza.

01_taxi.jpg

Kollégájuk valószínűleg nem a szakma szeretete miatt űzi a szakmát, mivel egy könnyed pénzügyi-navos próbába azonnal belefutott és számla nélkül kedvezőbb viteldíjat kaptunk.

02_taxis.jpg

Ezek után jobban gorcső alá vettük napi munkásságát, ami során elismerőleg megállapíthattuk, hogy rendszeresen tisztán tartja kívülről az autóját, de két alkalommal is a beltér saras volt. Ennél talán jobban verheti a mellét arra, hogy mennyire tökösen vezet a városban, mivel a KRESZ szabályait számtalanszor áthágta. Balra kanyarodásnál, ha a kanyarodó sávban sor állt, nem zavartatta magát, jobbról került egyet, sárgán áthaladt és az eredeti piroson áthajtott balra.

03_taxi.jpg

Az utcai nézeteltéréseket balkáni módon oldotta meg, nem hagyta a taxis felsőbbrendűségi érzését, kiszállt az autóból és ököllel bizony igazságot osztott. A továbbiakat a BRFK hatáskörébe tereltük, így garázdaság elkövetésének alapos gyanúja miatt eljárás indult ellene.

04_taxi.jpg

A Bolt részére többször jeleztük az adott taxit és sofőrjét, de eddig kollégájuk ugyanúgy hajtja a sárga „angyalát”. A társaságot ismét felkerestük, de addig is az adott taxin tovább folytatjuk a tesztet, válaszukat a következő részben tesszük közzé.

komment
süti beállítások módosítása