Publikuss

Védett személyek

2023. szeptember 11. 08:35 - Publikus Team

XIII. Kerületi Közszolgáltató 2. rész

„A Kárpát-medencében mi nem vagyunk kevert fajúak, hanem egész egyszerűen a saját európai otthonában élő népeknek vagyunk a keveréke.” /Orbán Viktor tusványosi beszéde*, 2022./ A miniszterelnök ezt követően úgy fogalmazott: „Egymással hajlandóak vagyunk keveredni, de nem akarunk kevert fajúvá válni”. Azt viszont nem vette figyelembe, hogy az emberi faj értelmezése szerint a ma élő emberek a Homo sapiens („értelmes ember”) faj, ezen belül a mai ember, a Homo sapiens sapiens alfaj tagjai. A körülbelül 28.000 évvel ezelőtt kihalt neandervölgyi embert (Homo sapiens neanderthaliensis) is a Homo S. nem egyik fajaként írták le, hanem alfajaként. Legyen szó a zsidóságról vagy a cigányságról vagy akár a muszlimokról, hangsúlyozzuk miniszterelnök úr részére, hogy a magyar törvényeket maximálisan be kell tartani, a rasszizmussal és az idegengyűlölettel szemben fel kell lépni, ezen felül pedig európai szinten is illik kezelni a nemzetiségek és vallások kérdését!

>>>   FIGYELEM! A cikk csak 18 éven felülieknek ajánlott!    <<<

01_budapest_xiii_kerulet.JPG

Orbán Viktor természetesen a Közel-Keletről érkező migránsáradattal küzd a mindennapokban és a tusványosi beszédében is, aminek hiányosságai már mutatkoznak, mivel Szlovákia katonákat vezényelt a magyar határra a megszaporodott migránsok miatt. Ha már fajok keveredése foglalkoztatja, biztosan szóba kerülhetett már valamely kormányülésen az országon belüli „fajok keveredése” is, azon belül pedig a cigányság kérdése. A 2018-as KSH adatok szerint országunkban 876.000 cigány nemzetiségű élt, egyes források szerint viszont 1 millió fő felett is van a számuk, ezt összevetve a 2022-es népszámlálási adatok szerint összesen 9.604.000-en élünk hazánk területén.

Jelenleg a cigányság mintegy 60%-a fejezi be az általános iskolát, középiskolába még ennél is kevesebben járnak és közülük is nagy számban lemorzsolódnak menet közben. Az érettségi bizonyítványt mindössze 1,8%-uk szerzi meg, míg felsőfokú végzettsége 0,2%-uknak van (forrás: A magyarországi cigányság életkörülményei, Wikipédia).

Még ennél is meredekebb kérdés a cigánybűnözés, mivel az 1992-es adatvédelmi törvény az európai gyakorlatnak megfelelően fokozottan védett személyes adatnak nyilvánította az etnikai hovatartozást, így az érintett hozzájárulása nélkül nem lehet nyilvántartani vagy közzétenni.

02_budapest_xiii_kerulet_lomtalanitas.jpg

forrás: XIII ittlakunk.hu

A mai magyar társadalmi közvélekedésben is gyakori a cigányok és a bűnözés fogalmának szoros összekapcsolása, egy 2008 nyarán készült reprezentatív felmérés szerint a magyarok 91%-a szerint van cigánybűnözés. Ez a Kádár-kori kriminológiában használt kifejezés, a kortárs közbeszédben diszkriminatív jelentéssel rendelkezik. Mivel sokan bizonyították, hogy nincs összefüggés a cigányság és a bűnözés között, mai használata megalapozatlan és gyűlöletkeltésre alkalmas. A cigányok magasabb bűnözési arányának alapvető oka az adott társadalomba integrálódásuk hiányos volta. A gazdasági körülményeik általában rosszabbak, többségük szakképzetlen, munkanélküli, ebből is következően jövedelmük alacsony. 2007-ben Szikinger István alkotmányjogász egy etnikai konfliktusok elkövetői tárgyában rendezett konferencián kavart vihart kijelentésével, mely szerint tagadhatatlanul van cigánybűnözés, ennek belátásához elég csak bepillantani a börtönökbe… /forrás: Cigánybűnözés, Wikipédia/

03_l_l_junior.jpg

illusztráció forrása: tv2 és Szeretlek Magyarország, zene forrása: youtube

Mindezen valós vagy vélt problémákat kormányunk a szavazások kedvező alakulásával az asztal alá söpri, de nézzük meg, hogy mit tesznek kisebb közösségekért a bal oldalon, helyben pl. a XIII. Kerületi Önkormányzat, azon belül is a XIII. Kerületi Közszolgáltató, mivel megszámlálhatatlan szociális lakást kezelnek. Ebből adódóan nagy részük a cigányság köréből kerül ki, tehát az ebből következő problémák kezelése rájuk terhelődik, aminek most három szintjét, a gyanúsítotti, a vádlotti és az elítélti probléma szinteket nézzük meg. Hangulatkeltés szempontjából klikkelj >>> a fenti képre, hogy élmény szinten meghallgathasd, hogy az egyik szociális lakásból üvöltő Lesi László Csaba (L.L. Junior) magas röptű gondolatai hogyan fészkelik be magukat a XIII. kerület falaiba. A BRFK szakmai intézkedésének hatására a csendháborítás helyszíni kivizsgálása után pontosan ugyan olyan üvöltő hangerővel lehet hallgatni a cigányzenét.

04_budapest_xiii_kerulet.jpg

Az adott szociális lakás rászorulója, Sándor fifikásan kitalálta, hogy a szobáit kiadja bajtársainak, de az már csak később esett le neki, hogy napjának nagy részét a gangon kell töltenie. Kora reggel már üvölti a telefonba, hogy kiszúrták a biciklije kerekét, amivel egyébként még némi levegővel, nem tudni, milyen csoda folytán, de a benzinkútig el tudott tekerni. Délután még mindig mondja, de még este is hallod zárt ablaknál, hogy három ember gondját is meg kell oldania. Ha szólsz neki az üvöltő zenéje miatt, azonnal rád hívja a rendőröket zaklatás címén, plusz hajnalban két verőlegény veri már az ajtódat. A másik hölgy lakója sem foglalja le magát hülyeségekkel, mint pl. a munka, Sándorunk kérésére csak folytatólagosan zaklatni tudja a szomszédokat, amiért gyanúsítottá vált. A végtelenül liberális XIII. Kerületi Közszolgáltató nem kíván semmit tenni…

05_budapest_xiii_kerulet.jpg

Pali kollégával az utca aszfaltján is találkozhatunk, mivel a vértócsa jelzi, hogy kapta ám az ívet. Szintén a XIII. kerületi szociális ügyfél, akinek mély gondolatait meghallgathatod, hogyan fejti ki a fal másik oldalán. Ha szólsz neki, magával ragadja a testi sértés bűncselekménye, ami miatt vádlottként a bíróág előtt kell felelnie. A XIII. Kerületi Közszolgáltató szerint a lakhatási és együttélési szokásaival minden rendben van.

06_budapest_xiii_kerulet.jpg

Azért még lehet fokozni a XIII. kerületi történéseket, a Közszolgáltató másik kedves bérlője, Sári asszony 164 unokája és dédunokája ugyancsak liberális szemlélettel azt csinálhatnak a gangos ház udvarán, amit csak akarnak, miközben a játszóteret a házirend kifejezetten tiltja. Ha csak megemlíted neki a két dolog összeütközését, rögtön hívja a vejét és elvágatja a nyakadat. Emberünk nem bízza magát a véletlenre, bebiztosítja magát még egy fegyverrel is, ha autókázni megy. Az említett egyedi konfliktuskezelési technikájukat a bíróság elítélte, jelenleg pedig Sári fizeti a sérelemdíjat, rokona viszont egyelőre a börtönben pihenget. A XIII. Közszolgáltató helyszíni bejárás alkalmával mindent rendben talált!

07_budapest_xiii_kerulet.jpg

„A gonosznak egy dologra van szüksége a győzelemhez. Arra, hogy a jó emberek ne tegyenek semmit sem.“ /Edmund Burke/

sz.jpg

A szavazás 23.09.15-én 8h-kor zárult, az eredményt megküldtük XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. vezérigazgatójának, dr. Palatka Líviának és Tóth József részére is, hogy a cikk folytatásában milyen megoldást javasol a kerület tisztes lakói részére.

hun.jpg

*„Az internacionalista baloldalnak van egy csele, egy ideológiai cselvetése: az az állítás, az az állításuk, hogy Európában eleve kevert fajú népek élnek. Ez egy történelmi és szemantikai szemfényvesztés, mert összekever különböző dolgokat. Ugyanis van az a világ, ahol az európai népek összekeverednek az Európán kívül érkezőkkel. Na, az kevert fajú világ. És vagyunk mi, ahol Európán belül élő népek keverednek össze egymással: mozognak, munkát vállalnak, meg átköltöznek. Ezért például a Kárpát-medencében mi nem vagyunk kevert fajúak, hanem egész egyszerűen a saját európai otthonában élő népeknek vagyunk a keveréke. És amikor szerencsés a csillagállás, és jó a széljárás, akkor ezek a népek ráadásul egy ilyen hungaro-pannon mártásban össze is olvadnak, egy saját, új európai kultúrát hozva létre. Ezért harcoltunk mindig. Egymással hajlandóak vagyunk keveredni, de nem akarunk kevert fajúvá válni.”

komment
süti beállítások módosítása