Publikuss

A képviselői fizetésedet felejtsd el!

2022. április 04. 02:03 - Publikus Team

A magyar nép nem engedheti meg, hogy egyetlen egy ellenzéki politikus is felvegye a mandátumát! Nincs magyarázkodás, ez nem teljesítmény! Legyen már bennük annyi erkölcsi tartás, hogy évekig bíztunk bennük, mert kihúzhatnak a diktatúrából, de ilyen teljesítmény után el kell őket zavarni, mert magunkra hagytak az elnyomással! TAKARODÓ!
1.jpg

forrás: Blikk

Nem adjuk fel és megyünk tovább! Persze! NINCS! Takarodás van! Itt volt a lehetőség, hogy valódi eredményt mutassanak fel, de nincs több esélyük! Az EU 28 tagállama, USA, még talán Afrika legkisebb állama is bízott bennük, de nem, ez csak az állami szférára jellemző valódi teljesítmény nélküli munka! Nem hagyhatja a nép, hogy ismét leüljenek a parlamentbe, alkalmatlanok! A magyar népet, a magyar történelmet hagyták cserben! Másrészről pedig a magyar társadalomnak pszichológia segítségre van szüksége. Összefogás és összetartozás, igen az van Ukrajnában, életüket is adná a nép az országért, a szabadságért! Tegyék a kezüket a Fidesz szavazók a szívükre, az összetartozás erejével mit tennének, ha az orosz katonák a feleségeik combjait simogatnák! Itt a probléma, a tetemes részük, SEMMIT nem tenne, menekülne a probléma elől!

2.jpg

forrás: Városi Kurir

Ezennel az Európai Unió rendhagyóan elindíthatja Magyarország kizárási eljárását a tagok közül. Nem kell megvárni míg jobban elharapózik az eddig is elviselhetetlen 2/3-os diktatúra, megmutatkozott eddig is országunk tarthatatlan tagsága! Szégyen egyszerűen, hogy az uniós országok köpködnek ránk, megjegyzéseket tesznek, furcsán néznek, stb. Eddig gondolhattuk, hogy a magyar politikai elitre lehet ennek a terhét rakni, de most bebizonyosodott, hogy ha nem választási csalás történt, akkor a magyar nép többsége a putyini és az orbáni diktatúra elkötelezett híve. Nincs tovább, nem lehet már rájuk kenni, a magyar népet kimosta az orosz mintájú propaganda, lejárt a szavatossága, megromlott... Nem a média hibája ez, hanem a göbbelsi propaganda 2022-es művészi sikere! 

ELLENZÉKI NEM VEHETI FEL A MANDÁTUMÁT!

T. Országgyűlési Képviselő Urak és Hölgyek! El lehet menni szépen porszívó ügynöknek, ott egy hét után, ha nincs felmutatható teljesítmény, akkor Viszlát van!
hun.jpg

komment
süti beállítások módosítása