Publikuss

Az ukrán háború igazi arca

2022. április 01. 13:35 - Publikus Team

Az ukrán menekültekkel való találkozás után tartott rövid beszédét követően Joe Bident a várakozó sajtó megkérdezte, hogy mit gondol Vlagyimir Putyinról. „Ő egy mészáros” – válaszolta az amerikai elnök.


01.jpg

Már egy rövid idő után is a minden nap bemutatott, valóságon alapuló orosz-ukrán háborús akciósorozat szörnyűségei megszokottá váltak. Érzékeink annyira letompultak, hogy egy lebombázott iskolára is legyintünk, hányat láthattunk már. Tény és való, hogy a fotelből megtekintett napi sorozat képei unalmassá váltak, annak ellenére, hogy Zelenszkij ukrán elnök gondoskodik a nem minden napi drámai fordulatokról.

02a.jpg

Mielőtt legyintenénk a háború tényszerűségére is, előtte nézzük meg a képeken látható ukrán és orosz emberek tragikumát, akik Vlagyimir Putyin döntése miatt haltak meg. Az arcoknak lenne igazán hatása, de sajnos személyiségi jogok miatt az nem publikálható, de az eredeti képeket látván egy háborúban elesettek arcképe mindent megmagyarázna!

03a.jpg

Ex-Fidesz szavazóként Orbán Viktor nagysága iránti elismerésem jeléül anno még a Fideszt is segítettem, bár párttag soha nem voltam. Második választási győzelménél egyszerűen kiugrottam a bőrömből, hogy végre megvalósult az álom!

04a.jpg

Aztán az eljövendő kétharmad éjszakáján lehet, hogy az elsők között éreztem, hogy ebből jó dolog már nem fog kisülni, ekkora hatalmat egy demokrácia nem adhat. Sajnos ekkor már a Fidesz elindult a bódult hatalom leejtőjén és egyre jöttek azon nézeteik, amiken el kellett gondolkodnom, mennyire állnak távol vagy közel hozzám.

05a.jpg

Orbán Viktor orosz ellenes nézetei nem fordulhattak ekkorát, a háttérben állnia kell valaminek, hacsak nem egy összeesküvés elméletnek. A KGB utódjától, a Szövetségi Biztonsági Szolgálattól (FSZB) el tudnánk képzelni, hogy egy vezető külföldi politikus neki dolgozik vagy esetleg a volt drezdai ügynök, Putyin szervezte be? Azt is kell tudni, hogy az orosz propaganda törölte a teljes drezdai múltját, ám sok német még emlékszik rá!

06a.jpg

Egy biztos, hogy egy mély orosz ellenesség nem fordul át pillanatok alatt egy orosz imádatba, a háttérben állnia kell valaminek! Válaszul kell szolgálni arra, hogy Putyin EU bomlasztási politikája és Orbán EU háborúja között miért fedezhető fel oly sok hasonlóság?!

07a.jpg

Ez csak akkor válik majd bizonyossá, ha a februári Orbán békemisszió Kreml béli felvételét az Anonymus nyilvánosságra hozza, így várjuk is tőle, sőt elvárjuk! Márpedig Putyin felvétellel rendelkezik, a kérdés csak az, hogy mikor fog ez Európa birtokába kerülni. Akkor fény derül majd a stratégiai nyugalom valódi hátterére, mert abban biztos vagyok, hogy Orbán orosz befolyás alatt áll, amiből kiszállás nem létezik, a célt végre kell hajtani!

08a.jpg

Mert az nem létezik, hogy fejlett nyugati országok átlátják, hogy csak úgy az ukrán konfliktusból nem lehet kimaradni, ahogy a magyar politika kívül szeretne lenni. Aki hosszú távú konstruktív és lelkiismeretes politikai jövőt szeretne az országának, annak minimum egy rohadt sisakot kell küldeni annak az ukrán katonának, aki helyettünk is megvalósítja 1956 álmát! Nem utolsó sorban pedig nem normális dolog, hogy Európában Orbánnak már csak az orosz barát Szerbia maradt, mert háborúzni nem akar, de már mindenkit megtámadt!

09a.jpg

„Nagyon sokba fog kerülni Magyarországnak Orbán mostani viselkedése.” /Andrzej Duda, lengyel elnök - Orbán egykori barátja/

Kérem, hogy gondolkodjon el mindezen!

A képek forrása az Українська правда.

komment
süti beállítások módosítása